Uusi FreeRide-koulutus käynnistyy syksyllä

Levin alppikoulun toiminta monimuotoistuu tulevana syksynä alkavan FreeRide –koulutuksen myötä. Kevään haut tuottivat mukaan viisi opiskelijaa, mikä oli myös uuden toiminnan käynnistämisen edellytyksenä.

Alppikoulun FreeRide-koulutus on suunnattu toisen asteen opiskelijoille, joita kiinnostaa freestylen ja vapaalaskun harrastaminen sekä siinä kehittyminen. FreeRide-koulutukseen voit osallistua, laskit sitten suksilla, laudalla tai telemark-välineillä. Valmennukseen kuuluu myös muihin lajeihin tutustuminen. Tavoitteena on kolmesta neljään vuotta kestävien toisen asteen opintojen ohella harjoitella monipuolisesti freestylessä ja vapaalaskussa tarvittavia taitoja.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä saat:

FreeRide-koulutus

valmentaja Pertti Vanninen, 0407791634

vs. koordinaattori Jukka Markkanen, 0405701835

Levin alppikouluun ennätysmäärä hakijoita

Syksyllä aloittaa yksitoista uutta alppikoululaista. Tämän tiedon valossa kolmella eri linjalla opiskelee 27 alppikoululaista, joista kaksi Levi-Instituutissa ja 25 Kittilän Lukiossa. Lukion noin sadan oppilaan oppilasmäärästä tämä muodostaa noin neljäsosan, joten alppikoulun merkitystä voidaan pitää tämän kannalta tärkeänä toisen asteen koulutukselle Kittilässä.

Lisätietoja antaa:

Lukion rehtori Janne Ylinampa, 0407606503

vs koordinaattori Jukka Markkanen, 0405701835

Lue myös nämä

Turvallisuusseminaari 9.-10.11.2020

13.11.2020

Kouluttajat, opettajat ja valmentajat kokoontuivat turvallisuusasioiden äärelle.

Urheiluliiketoiminnan Sport Business Lapland -koulutus käynnistyy syksyllä

03.08.2020

Urheilija, valmentaja tai seura- ja järjestötoimija! Oletko kiinnostunut tehostamaan ja uudistamaan toimintaasi?

Petri Tuomikoskesta Levi Snow Sport Academyn uusi valmentaja!

19.05.2020

Suomen alppimaajoukkueen entinen päävalmentaja Petri Tuomikoski aloittaa huippu-urheilulinjan valmentajana elokuusta alkaen.

Huippu-urheilulinjalle uusi valmentaja. Oletko se sinä?

30.04.2020

Haemme valmennustoimintaamme uutta päätoimista valmentajaa täydentämään osaavaa tiimiämme. Haku alkaa tänään 30.4. ja päättyy 13.5.

Tule tutustumaan toimintaamme 2020!

13.02.2020 - Koulutustoiminta | Urheilutoiminta

Mahdollisuus tutustua Levi Snow Sport Academyn toimintaan hiihtolomaviikoilla 8 ja 9, 2020.

Koulutustoiminnan tutustumispäivä WestPointin avajaisissa lauantaina 1.2!

10.01.2020

Järjestämme monitaitolinjan ja FreeRide koulutuksen avoimet harjoitukset yli 14 vuotta täyttäneille Snow Sport Academyn toiminnasta kiinnostuneille.

Yhteistyö Lapin Urheiluakatemian kanssa tiivistyy

16.01.2019 - Koulutustoiminta | Urheilutoiminta

Levi Snow Sport Academy (Levin alppikoulu) ja Lapin Urheiluakatemia ovat sopineet yhteistyön jatkosta.

Levi Snow Sport Academy ja Lapin Urheiluakatemia

29.03.2018

Järjestämme ensi vuonna (2018-2019) alppihiihdon sekä FreeRiden yläkoululeiritystä yhdessä Lapin Urheiluakatemian yläkouluakatemian kanssa.