Uusi FreeRide-koulutus käynnistyy syksyllä

Levin alppikoulun toiminta monimuotoistuu tulevana syksynä alkavan FreeRide –koulutuksen myötä. Kevään haut tuottivat mukaan viisi opiskelijaa, mikä oli myös uuden toiminnan käynnistämisen edellytyksenä.

Alppikoulun FreeRide-koulutus on suunnattu toisen asteen opiskelijoille, joita kiinnostaa freestylen ja vapaalaskun harrastaminen sekä siinä kehittyminen. FreeRide-koulutukseen voit osallistua, laskit sitten suksilla, laudalla tai telemark-välineillä. Valmennukseen kuuluu myös muihin lajeihin tutustuminen. Tavoitteena on kolmesta neljään vuotta kestävien toisen asteen opintojen ohella harjoitella monipuolisesti freestylessä ja vapaalaskussa tarvittavia taitoja.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä saat:

FreeRide-koulutus

valmentaja Pertti Vanninen, 0407791634

vs. koordinaattori Jukka Markkanen, 0405701835

Levin alppikouluun ennätysmäärä hakijoita

Syksyllä aloittaa yksitoista uutta alppikoululaista. Tämän tiedon valossa kolmella eri linjalla opiskelee 27 alppikoululaista, joista kaksi Levi-Instituutissa ja 25 Kittilän Lukiossa. Lukion noin sadan oppilaan oppilasmäärästä tämä muodostaa noin neljäsosan, joten alppikoulun merkitystä voidaan pitää tämän kannalta tärkeänä toisen asteen koulutukselle Kittilässä.

Lisätietoja antaa:

Lukion rehtori Janne Ylinampa, 0407606503

vs koordinaattori Jukka Markkanen, 0405701835

Lue myös nämä

Yhteistyö Lapin Urheiluakatemian kanssa tiivistyy

16.01.2019 - Koulutustoiminta | Urheilutoiminta

Levi Snow Sport Academy (Levin alppikoulu) ja Lapin Urheiluakatemia ovat sopineet yhteistyön jatkosta.

Levi Snow Sport Academy ja Lapin Urheiluakatemia

29.03.2018

Järjestämme ensi vuonna (2018-2019) alppihiihdon sekä FreeRiden yläkoululeiritystä yhdessä Lapin Urheiluakatemian yläkouluakatemian kanssa.