Harrastuksesta ammatti?

Alppihiihto – Lumilautailu – Telemark – Maastohiihto

Kolmen vuoden koulutuksen tavoitteena on, että oppilailla on perustaidot ja – tiedot eri lajien taidoista ja opetuksesta, sekä suorittaa kaksi SHORY:n (suomen hiihdonopettajat ry) kurssia hyväksytysti läpi; alppihiihdon ohjaajakurssi, sekä lumilautailun ohjaajakurssi. Nämä kurssit käytyään oppilas on pätevä toimimaan hiihdonopettajan ammatissa kahdessa eri lajissa. Lisäksi on mahdollisuus suorittaa maastohiihto-, sekä telemark moduulit omakustanteisina.

Harjoitukset talvikaudella on kolme kertaan viikossa (1,5 h/harjoitus), joko kaikki arkena koulupäivien jälkeen tai yksi harjoitus arkena ja kaksi lauantaina( 2 x 1,5h). Monitaitolinjan opetuksesta vastaa vastuuvalmentaja Esa Keränen, sekä Levin hiihtokoulu. Lisäksi mahdollisuus osallistua yhteisiin fysiikkaharjoituksiin/ -aktiviteetteihin keskimäärin 2 kertaa viikossa läpi vuoden.

Ulkopaikkakunnalta tuleville lukion oppilaille on tarjolla asunto koulualueella sijaitsevassa asuintalossa. Koulu ja oheisharjoittelutilat ovat muutaman sadan metrin säteellä ja talon alakertaan on rakennettu asianmukaiset suksenhuoltotilat. Leville ajaa vajaassa 20minuutissa!

Asumisesta voit tiedustella Kittilän Kunnan asuntotoimistosta.

Satu Perttamo-Kangas: 0408479601, satu.perttamo-kangas@kittila.fi

Levi – Instituutilla on tarjota omille opiskelijoille ilmainen oppilas-asuntola.

Hannu Puljujärvi: 0207984068, hannu.puljujarvi@lao.fi

Lukuvuosimaksu monitaitolinjalla 1200 euroa sisältäen:

Opetus (Levin hiihtokoulu)

Kuljetukset harjoituksiin (Kittilä – Levi- Kittilä)

Hissilippu (Levin kausikortti)

Laskettelu-, telemark-, lumilauta- ja maastohiihtovälineiden vuokraus

Alppihiihdon ohjaajakurssi (Shory)

Lumilautailun ohjaajakurssi (Shory)

Ensiapu 1 ja 2

Alppikoulun monitaitolinjalle haetaan erillisellä lomakkeella 2.3.2018 mennessä.

Päätös alppikouluun valinnasta tehdään 10.3.2018 mennessä ja tulokset tullaan ilmoittamaan hakijalle henkilökohtaisesti.

Hyväksytyn valinnan jälkeen hakija voi hakea Kittilän lukioon ja Lapin koulutuskeskus REDU:n ammatilliseen koulutukseen,

opintopolku.fi -sivuston yhteishaussa 20.2. – 13.3.2018.

Valintakriteerit

– Yläkoulun päättötodistuksen keskiarvo 7,5

– Laskettelun tai lumilautailun perustaidot

Lähetä hakemus tästä