Levin alppikoulun huippu-urheilulinjan kaikista tärkein johtoajatus on LAATU kaikessa tekemisessä. Oppivan, motivoivan ja positiivisen innostavan ilmapiirin prosessinomainen luominen on organisaation suurin haaste ja tavoite numero yksi

Innostavaan ilmapiiriin on kaikkien osa-puolten sitouduttava estottomasti, kuten urheilijat, valmentajat, koulun henkilökunta, urheilijoiden vanhemmat, Levin alueen päättäjät. Vain tällä tavoin voidaan toteuttaa tärkeintä tehtäväämme; tarjota nuorelle urheilijanalulle turvallinen kehitysalusta alkaessaan rakentaa huippu-urheilijan uraansa ja myöhemmin muuta elämää.

Laatu tarkoittaa pientä iskukykyistä ryhmää, jossa kaikki tiimin osapuolet ovat valmiita panostamaan enemmän kuin muut, tekemään asiat paremmin kuin muut ja haluavat maailman huipulle enemmän kuin muut.

Ulkopaikkakunnalta tuleville lukion oppilaille on tarjolla koulualueella sijaitsevassa asuintalossa. Koulu ja oheisharjoittelutilat ovat muutaman sadan metrin säteellä ja talon alakertaan on rakennettu asianmukaiset suksenhuoltotilat. Leville ajaa vajaassa 20minuutissa!

Asumisesta voit tiedustella Kittilän Kunnan asuntotoimistosta. Yhteyshenkilö: Satu Perttamo-Kangas 0408479601, satu.perttamo-kangas@kittila.fi

Levi – Instituutilla on tarjota omille opiskelijoille ilmainen oppilas-asuntola. Tiedustelut Hannu Puljujärvi 0207984068 hannu.puljujarvi@lao.fi

Valmennusmaksu 5000€/ vuosi

Maksetaan Kittilän Kunnalle

2500€ marraskuussa ja maaliskuussa

Sisältää

Valmennuksen (2 valmentajaa)

valmentajien matkakulut

Harjoittelukalusto

Kausilippu Leville

2 autoa kuluineen (ei sisällä polttoainekuluja Kittilän ulkopuolisille reissuille)

Levin Alppikouluun haetaan yhteishaulla Ski Sport Finland ry:n sivuilta löytyvän linkin kautta.

Alppikoulujen yhteiset pääsykoetestit järjestetään Rovaniemellä, Santasport Lapin Urheiluopistolla 23.-24.1.2018. Pääsykoetestit sisältävät kuntotestauksen, lajitaitotestin ja yleistaitotestin. Alppikoulujen yhteisestä pääsykoetestistä Levin alppikouluun hyväksytyt urheilijat hakeutuvat toisen asteen valtakunnallisessa yhteishaussa Kittilän lukioon tai Levi-instituutin opiskelijoiksi.

Yhteishaku alppikouluihin päättyy 15.1.2018

(Huom. hakuaikaa on jatkettu)

Valintakriteerit

• Koulumenestys (ka. 7,5)